Hetalia: Axis Powers - Prussia -->

tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3. Elämäni mullistavat hevoset


Hyvää joulukuun 3.päivää! Tänään on vuorossa kuva postausta, ja aiheena on elämäni mullistaneet hevoset!

Tässä postauksessa laitan tärkeimpien hevosten ja ponien kuvia ja samalla kerron niistä hieman, en ala mitään romaania kirjoittamaan, sillä ratsastushistoriastani saittekin varmasti jo jotain vihjeitä!

Aivan ensimmäisenä tulee Pörri, suomenhevonen, joka lopetettiin syksyllä vaanhan ikänsä vuoksi ♥
Pörri opetti minulle, mikä on oikein, miten tulee ratsastamaan ja ennen kaikkea, ikinä ei saa antaa periksi!
Tällä hevosella ratsastin ekan kerran talutuksessa, ensimmäisen maaston ja ensimmäiset puomitkin on Pörrin kanssa koettu. Sanat eivät riitä kuvaamaan, millainen ikävä minulla on Pörriä kohtaan, ihan kun olisin tuntenut sen aina!


Kevät 2012
Piko, suomenhevonen myöskin, opetti minut, ettei luja vauhti tarkoita, että tarvisi pelätä. Laukkasin siis Pikolla ekaa kertaa, ja olin todella peloissani, kun kuulin, että tunnilla laukataan, sillä Piko oli todella iso (joojoo, niinii... 155cm XD) korkee, ja pelkäsin sitä kuollakseni, no todella hyvin meillä oikeasti meni, ja ensimmäisen ratsastusvuoden jälkeen, Pikosta tuli ysi lemppareistani. Hoidin Pikoa 2011 syksyltä 2013kevääseen eli kaksi vuotta. Nyt olen jo 8.luokalla ja aikani ei riitä niin monelle hevoselle, että voisin hoitaa Pikoa 3krt viikossa. Tällä hetkellä siis en hoida Pikoa ollenkaan :(
Kevät 2011 ja sahaus :I

kevät 2012
Sitten tulee Eppu, eli Ekkari ja siis se on kaikista paras.. Ainakin tällä hetkellä!
Täytyy myöntää, että minun ja Epun yhteinen kokemus alkaa kisaviikolta, ja silloin kokeilin Eppua, koska se oli viimeinen vaihtoehto, että pääsisin kilpailemaan, sillä Piko ontui kisaviikolla :(
Epulla olen kisannut nyt 5:det kisat seuratasolla vaihtelevalla menestyksellä. Prosentit ovat olleet välillä 56-60% joten suht tasaisia prosentteja on tullut! Epun kanssa käyn myös valmennuksissa 1-2krt/kk ja valmentajana toimii Johanna Jortikka. Menen n.jokatoinen kerta tunneilla myös Epulla, joten Eppuilen n.4krt/kk :) 

JJ:n valmennus

We did it!


kevät 2013

Kevät 2013

Eiköhän tämä riitä näistö hevosista? :D Lisää voi tietenkin kysellä kommenteilla ja vaikka f2f jos näkee minut jossain (:

♥-kia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti